Fælleslokale

Fælleslokale

Ejendommen har et fælleslokale som alle nuværende beboere efter aftale kan leje til private arrangementer.


Da der ikke er lydisolering i lokalet kan der ikke afholdes larmende arrangementer, og den almindelige gældende husorden skal altid overholdes. Arrangementer skal afsluttes senest kl. 22:00.


Fælleslokalet er beliggende i Guldbergsgade 4, kælderen og der er et lille køkken (køl/frys, ovn, opvaskemaskine) samt adgang til toilet. Der er service og bestik m.m. til 40 personer. Fælleslokalet kan lejes for et døgn og det skal afleveres i god stand, dvs gulv skal vaskes, køleskab tømmes og afvaskes, opvaskemaskine tømmes og lokalet skal afleveres i rengjort og pæn stand.


Prisen for at leje lokalet er 1.000,-kr i depositum og 300,-kr i leje. I praksis kontakter du enten Mie eller Birgitte, der tjekker om det er muligt at leje lokalet den ønskede dag. Herefter aftales det konkret, at du mødes med en af os i fælleslokalet, hvor du betaler 1.300,-kr og vi giver dig nøgle. Når lejemålet er slut mødes vi igen i fælleslokalet, og lokalet besigtiges og du får de 1.000,-kr retur fratrukket evt. udgifter til køb af nyt service m.m. og du afleverer nøglen.


God fornøjelse, 


Mie Børresen, Guldbergsgade 6, mail: mie.borresen@gmail.com,

mobil: 25 38 80 62 eller


Birgitte Groes, Guldbergsgade 4, mail: birgitte.groes@gmail.com,

mobil: 22 12 14 47